Kamma har med hog porositet

Min systerdotter älskar särskilt att leka med hår, du kan slå henne för dagar och borsta och göra henne upp. Det absorberas också verkligen, att om du behöver allt för att se perfekt ut, kan du lägga en flätad sex gånger, fästa hårtillbehör till det hela eller klippa den på. Mycket kära skolprestationer och förberedelser för dem. Hennes nya skapelse, Princesses Joker, var också kul och jag skulle vilja ha en perfekt frisyr och klänning. Först föll min mor i några flätor med bågar kopplade till dem. Då sa den här söta tjejen nej, nej, och fortfarande inte en gång. Jag skulle bättre se krullarna .... så började det. Fyrtiofem minuter överklockning medan deras modellering. Hon såg underbart ut som den enda prinsessan. Först då blir hon med prinsessorna snabbt omväxlande igen. För att inte vara orolig att nästan två timmar har gått sedan starten. Oväntat ... helt förändrade synen, och i hennes tal låter det lite mer "nej, det tycker jag inte om, eftersom jag inte minns prinsessan, hur mycket av hennes underordnade." Hon lånade en ny frisyr, tappade håret i en fylld coca's hud. Naturligtvis, som hon sa ovan, övar vi idag hennes hår, den här gången var det också snabbt. Hennes mamma var å ena sidan från resten och var klar i tjugo minuter.

Jag rekommenderar bubu-butikshårklipp